To Kill the President - Bourne, Sam (London Harper Collins Publishers, 2017)
Witte Huismedewerker Maggie Costello ontrafelt onder gevaarlijke omstandigheden een complot tegen de door haar gehate president en moet kiezen tussen de waarheid vertellen of het landsbelang dienen.
Keywords: Presidents -- United States -- Assassination