Aik Zindagi Kafi Nahi - Nayar, Kuldip (Lahore Fiction House, 2016)
Selvbiografi af den indiske journalist, forfatter, diplomat og hans liv under Indiens deling
Keywords: India -- Politics and government -- Nayar, Kuldip, 1923