The Gentleman's Guide To Vice And Virtue - Lee, Mackenzi (New York Katherine Tegen Books, 2017)
In de 18e eeuw gaat de Engelse jonge gentleman Henry Montague op Grand Tour met zijn zus Felicity en zijn minnar Percy. De hedonistisch ingestelde 'Monty' komt van een koude kermis thuis wanneer er tijdens de reis iets verschrikkelijk misloop.
Keywords: Bisexual Teenagers -- Europe -- Self-actualization (Psychology) in Adolescence