How to Stop Time - Haig, Matt, 1975- (Edinburgh Canongate, 2017)
Tom Hazard is ruim 400 jaar oud, maar ziet er uit als een 40-jarige. Hij heeft alles al gezien en meegemaakt; het enige dat hij niet moet doen is verliefd worden
Keywords: Immortality -- Romance fiction -- History teachers