Steve Jobs - Isaacson, Walter (London Little, Brown, 2012)
Biografie van de oprichter van Apple (1955-2011), befaamd om de technische en zakelijke innovaties die hij doorvoerde.
Include Pictures, Notes and Index
Keywords: Jobs, Steve, 1955-2011 -- United States -- Apple Computer, Inc -- Computer engineers -- Businesspeople