Hatchet - Paulsen, Gary; Mayor Val, Jesús; Lindquist, Thomas (London Simon & Schuster, 1999)
Na een vliegtuig ongeluk moet een 13-jarige jongen zich in de wildernis van Noord-Canada in leven zien te houden.
Keywords: Divorce -- Survival -- Canada