Treasure Island - Stevenson, Robert Louis; Introduced by Eoin Colfer (New York Puffin Books Publishers, 2008)
Tijdens zijn zoektocht naar een goudschat, raakt Jim Hawkins verwikkeld in een muiterij van zeerovers die dezelfde schat ook proberen op te sporen. Vanaf ca. 10 jaar.
Include Index
Keywords: Pirates -- Treasure troves -- Adventure stories