A Week in Paris - Hore, Rachel (London Simon & Schuster, 2014)
Wanneer een violiste in 1962 Parijs bezoekt, komen allerlei nare herinneringen aan de oppervlakte. Het vreemde is dat ze nooit eerder in Parijs is geweest.
Keywords: France--Paris -- Violinists -- Family secrets