Northrop B-2 Bomber - Richardson, Doug (London Salamander Books Ltd., 1991)
Om udvikling og konstruktion af Northrop B-2 Stealth bombefly. Den 14 august 1980 begyndte rygterne om USAF var i gang med at udvikle en ny type bombefly. Udvikling var omgivet at stor hemmelighed og det første billede, som var en farvet tegning, blev frigivet den 20 april 1988.
Include Illustrations and Index
Keywords: B-2 bomber