US Air Force in World War II - Siefring, Thomas A. (London Hamlyn Pub. Group, 1978)
Rigt illustreret gennemgang af USA's luftstyrker's deltagelse i 2. verdenskrig
Include Color Illustration, Bibliography and Index
Keywords: World War (1939-1945) -- Military operations, Aerial--American -- United States. Air Force