The Cake Shop in the Garden - Matthews, Carole (London Sphere, 2015)
Een vrouw werkt hard in haar taartenwinkel, zorgt voor alles en iedereen behalve voor zichzelf. Tot een jongeman langskomt die haar de ogen opent.
Keywords: Single women