Brick Lane - Ali, Monica 1967- (New York Scribner, 2003)
Een jonge vrouw uit Bangladesh wordt uitgehuwelijkt aan een oudere man die haar meeneemt naar Engeland, waar ze haar lot in eigen hand probeert te nemen.
Oorspr. uitg.: London : Doubleday, 2003.
Keywords: England--London -- Bangladesh -- Bangladeshis