The American - Gale, Robert L. (New York Bantam Books, 1966)
Een berucht huurmoordenaar besluit na een moeilijk verlopen klus in Zweden zich een tijdje gedeisd te houden en trekt zich terug in een Italiaans gehucht, maar zijn verleden en zijn vijanden blijven hem achtervolgen.
Keywords: Americans -- France -- France--Paris